6957650841, 6945503049 Αλίαρτος, Βοιωτίας thodoris434@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ SCRAP
Ανακύκλωση - Εμπόριο Σιδήρων & Μετάλλων Βοιωτία


Η επιχείρησή μας “ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ SCRAP” η οποία βρίσκεται στην Αλίαρτο Βοιωτίας, αποτελεί μια σύγχρονη επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και πέντε χρόνια με την ανακύκλωση - εμπόριο σιδήρων και μετάλλων. 

Διαθέτοντας πλήρη εξοπλισμό, σύγχρονα φορτηγά και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε την συλλογή, την μεταφορά και την ανακύκλωση μιας μεγάλης γκάμας ανακυκλώσιμων υλικών όπως είναι ο σίδηρος, το αλουμίνιο, ο χαλκός αλλά και κάθε είδους μέταλλο.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Εάν έχετε παλιά σίδερα ή μέταλλα που δεν χρειάζεστε πιά, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να τα εκτιμήσουμε και να προβούμε στην άμεση αγορά τους τοις μετρητοίς.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Αναλαμβάνουμε

την αγορά σιδήρων, αλουμινίου, χαλκού, μπρούντζου, scrap, παλιών αυτοκινήτων, φορτηγών, τρακτέρ και όλων των τύπων βαρέων οχημάτων.

Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, μπορεί να αναλάβει τον καθαρισμό και κοπή μηχανημάτων εργοστασίων καθώς και αποξήλωση κτιρίων στην Βοιωτία και σε όλη την Ελλάδα.

Με την εμπειρία μας και τον εξοπλισμό μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι εδώ για εσάς ώστε να αξιολογήσει τα παλαιά σίδερα και μέταλλα που διαθέτετε και να προσφέρει τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Παράλληλα, μεριμνούμε διαρκώς για τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησής μας, προκειμένου να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις.
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας ζητήσετε να έρθουμε να εκτιμήσουμε τα σίδερα και τα μέταλλα που θέλετε να πουλήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Βοιωτία και όλη την Ελλάδα.
 
     
  ΚΙΝ: 6957650841
6945503049
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ