6957650841, 6945503049 Αλίαρτος, Βοιωτίας thodoris434@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ SCRAP | Ανακύκλωση - Εμπόριο Σιδήρων & Μετάλλων Βοιωτία


Στην επιχείρησή μας “ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ SCRAP” η οποία βρίσκεται στην Αλίαρτο Βοιωτίας, θεωρούμε την ανακύκλωση ως μια βιώσιμη πρακτική που συμβάλλει στη διατήρηση των φυσικών πόρων και την προστασία του περιβάλλοντος. 

Με συνέπεια και επαγγελματισμό λοιπόν, δραστηροποιούμαστε δυναμικά με την ανακύκλωση - εμπόριο σιδήρων και μετάλλων, παρέχοντας σύγχρονες λύσεις και άμεση εξυπηρέτηση στην Βοιωτία και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΝ
ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

 
     
 
  Σίδηρο
  Αλουμίνιο
  Χαλκό
  Ορείχαλκο
  Μπρούντζο
  Scrap
  Inox
  Παλιά Αυτοκίνητα
  Φορτηγά
  Τρακτέρ και όλους τους τύπου βαρέων οχημάτων
 
     
  Ζύγιση στον χώρο σας & πλήρης εμπιστοσύνη!  
     
  ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ
ερχόμαστε στο χώρο σας, για να εκτιμήσουμε τα σίδερα και τα παλαιά μέταλλα που διαθέτετε και να προβούμε στην άμεση αγορά τους τοις μετρητοίς. Εξυπηρετούμε άμεσα την Βοιωτία και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

αποξηλώσεις εργοστασίων και ξενοδοχειακών μονάδων, τον καθαρισμό και την κοπή μηχανημάτων σε εργοστάσια, προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις για την ανακύκλωση μεταλλικών εξαρτημάτων και την αντιμετώπιση μεγάλων μεταλλικών δομών. 

Επιπλέον, είμαστε εξειδικευμένοι στην αποξήλωση κτιρίων, εξασφαλίζοντας την ασφαλή απομάκρυνση των μεταλλικών υλικών και τη σωστή διαχείρισή τους.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας ζητήσετε να έρθουμε να εκτιμήσουμε τα σίδερα και τα μέταλλα που θέλετε να πουλήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Βοιωτία και όλη την Ελλάδα.
 
     
  ΚΙΝ: 6957650841
6945503049
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών στις ειδικές εγκαταστάσεις μας, όπου τα διαχωρίζουμε ανάλογα με το είδος τους και, εν συνεχεία, προβαίνουμε στη διαδικασία επεξεργασίας τους.
 
     
 
ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

τα υλικά με την υψηλότερη προδιαγραφή ποιότητας και προσφέρουμε πιστοποιημένες υπηρεσίες ανακύκλωσης που συμμορφώνονται με τις ισχύουσες κανονιστικές απαιτήσεις.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ